Melina Džinović postaje učesnica jednoga rijalitija: Dobila ponudu koja se ne odbija- Haris van sebe od muke (FOTO)

0

Po svemu sudeći lijepa dizajnerka i supruga poznatog pjevača Harisa Džinovića će biti učesnica poznatog rijalitija ”Sijest Ki”, koja se već treću sezonu prikazuje na jednom od najpopularnijih američkih kanala. Melini je pošlo za rukom ono što nije pošlo niti jednoj našoj javnoj ličnosti, a to je da se pojavi na MTV -u, a kako mediji prenose Melina se nedavno vratila sa Floride gdje je učestvovala u ovome rijalitiju.

Ova TV serija prati tri atraktivne devojke Džulijet Porter, Kelsi Oven i Medison Haus i sve one izazove koje imaju na svojim poslovima i u privatnom životu, a ono što ovu treću sezonu čini zanimljivijom je i to da se u njoj pojavljuje Ešli Hatson koja je veoma poznata u modnim krugovima, a Melina u rijalitiju glumi samu sebe, a njen je zadatak da za glavne likove i za njihove prijatelje organizuje modnu reviju u njihovoj vili na Floridi

I mada se sve scene snimaju po već zadanom scenariju, Melini je ipak bilo dozvoljeno da scene u kojima se ona pojavljuje sama kreira, a epizoda u kojoj se pojavljuje Melina će biti prikazana u junu 2020. godine, a sama Melina je o ovome projektu novinarima rekla sljedeće:

”Iako ovaj projekat uključuje sve realne segmente mog posla, nisam odmah prelomila i prihvatila ponudu. Daleko od toga da nisam shvatila važnost poziva i koliko je veliki to izazov, ali da budem iskrena, prvi put sam osjetila strah da li ću dobro odgovoriti na zadatak, kao i veliku odgovornost jer je u pitanuju produkcija MTV-a. Na kraju me beskrajno sretnom učinilo to što su me svi pohvalili i rekli da sam se odlično snašla” 

Ne znamo koja je bila reakcija an sve to njenoga supruga Harisa, ali prema nekim kuloarskim pričama, nije mu bilo baš drago da njegova supruga bude na bilo koji način dijelom rijalitija, pa makar on bio i MTV rijaliti