MELANIJA JE PREZGODNA, A OVO JE BIVŠA ŽENA DONALDA TRUMPA: Ima 71 Godinu I Lice Skoro Pa Uništeno PLASTIČNIM OPERACIJAMA – NA ŠTA OVO LIČI! (FOTO)

0

Bivša supruga , još uvijek aktuelnog američkog predsjednika Donalda Trumpa , Ivana , ostavila je sve bez teksta sa svojim izgledom , a sve se desilo na odmoru na mjestu koje ona najviše voli , a to je San Trope.

 

Ona je u nekoliko navrata snimljena na ulicama ovog mjesta , i to u izdanjima na koja javnost nije navikla. Fotografi su je snimili u njenoj šetnji sa psom , kada na sebi nije imala ni truna šminke , mada je izgledalo da je bila i više nego raspoložena.

Ipak , mnogi nisu mogli , a da ne primjete brojne operacije koje je Ivana na sebi uradila , koje su s godinama imale veliki uticaj na njen izgled , pa je tao sada neprepoznatljiva. Ipak , mnogi su mišljenja da Ivana sa svojih sedamdeset i nešto godina , i dalje izgleda poprilično dobro. U Amrici izbori traju , a između Donalad Trumpa i demokratskog predstavnika Bidena se vodi velika bitka , a cijeli svijet sa zanimanjem gleda ko će biti novi predsjednik Amerike.