Medicinska sestra je naručila farmerke sa interneta: Probala ih i zavukla ruku u džep, a kada je vidjela šta se nalazi unutra nije mogla da vjeruje

0
63

Medicinska sestra koja se zove Kristine Evans je naručila farmerke sa jedne internet stranice. Bila je tako oduševljena kada ih je vidjela i tada je jednostavno znala da ih mora imati. Obavila je kupovinu i jedva je čekala da dobije te farmerke. Kada su te farmerke došle, ona je bila zaista uzbuđena, a osim toga su izgledale savršeno.

Zaista je bila sretna i nije mogla da nađe tim farmerkama nikakvu zamjerku. Probala ih je i onda su joj i savršeno stojale. Bilo je sve super, sve dok nije stavila ruku u džep i tada ju je dočekalo jedno gadno iznenađenje. Te farmerke je platila nekih 100 eura, a u njihovom džepu je našla tange koje su bile čak nošene. Ona je zbog toga bila zgrožena, te se zbog toga javila službi za korisnike.

Ipak, služba se nikada njoj nije javila, te je na kraju odlučila objaviti cijelu svoju priču na društvenim mrežama kako bi pokazala šta se sve danas dešava. Poslije toliko godina odanosti iz ove trgovine, ona se šokirala kada je shvatila da nema nikakve korisničke podrške poslije kupovine ovih farmerki.

Ziast je to sramota da pronađe jedan tako neprijatan komad veša kojeg je neko ranije nosio. Nije dobila nikakvog odgovora od kompanije nakon ovoga, a ona je inače medicinska sestra po zanimanju, radi čega je rekla da je zabrinjava opasnost koju prljavi veš može predstavljati, a još više ako je tuđi. Njena priča je izašla u javnost, a sada je objavljeno kako istražuju ovaj slučaj, te se svi nadaju da se ovo neće ponoviti.