Marko Joj Napravio Dijete, Ali LUNA ĆE DATI IME DJETETU KOJE JE PLANIRALA KADA JE BILA U VEZI SA SLOBOM- Da Li Su Normalna Ova Imena (FOTO)

0

Pobjednica druge sezone rijaliti programa Zadruga , Luna Đoganji je novinarima otkrila ,kako ona i njen vjerenik Marko Miljković , planiraju da se vjenčaju prije njenog porođaja. Luna je istakla da su njih dvoje planirali veliku svadbu , ali da im je korona poremitala planove , pa će ipak to biti skromno vjenčanje , jer ne želi da rodi vanbračno dijete , a svadba će pričekati neke bolje dane.

 

Luna je također priznala da je presretna što je ostala u drugom stanju , mada su joj ljekari predviđali da možda nikada neće moći da se ostvari kao majka. Ona je istakla da je njena trudnoća pravo čudo , jer je imala mnoge ginekološke probleme i intervencije.

Marko i Luna su priznali da su intenzivno radili na bebi , ali da nisu sanjali da će biti ovako brzo. Luna je istakla da joj nije bitno kojeg je pola beba , ali je otkrila imena koja su spremili za muško i žensko dijete. Ono što je zanimljivo je činjenica , da su to imena koja je Luna izabrala za djecu , dok je još bila u vezi sa Slobom. Mia i Luka.