Marko će ih pobiti! Isplivao snimak akcije: Gastoz prangija Lunu u WC-u

0

Nakon što su mediji objavili da su se pojavili eksplicitni snimci Lune i Gastoze koji prodaju za 10.000 eura, jedna djevojka se javila beogradskim medijima, tvrdeći da je gledala snimak i da je te noći bila u društvu Đoganijeve i Gastoza, koji su se snimali u toaletu kafića.  Kako je otkrila, vruća akcija u toaletu trajala je 11 minuta, a taj video snimak snimljen je samo nekoliko dana prije nego što je Luna ušla u rijaliti program da bi bila sa Markom. “Te noći se svašta dogodilo u kafiću i Marija Ana zna sve detalje jer je i ona gledala snimak iz toaleta.

Gledala sam samo prve dvije minute, na kojima se vidi kako se Luna i Gastoz ljube i fataju u maloj kabini, a cijeli video traje 11 minuta. Ne znam čiji je telefon snimao, ali pretpostavljam da je njegov, tako da nisam iznenađena što je video procurio. Gastoz svuda ostavlja svoj mobilni jer vjeruje svojim prijateljima, ali mnogi ga samo koriste i ne žele mu dobro. Shvatio je to sada dok je bio na Tajlandu, jer niko od njih nije htio da mu pošalje čak 100 eura da bi preživio.

Kao što sam vidjela u snimku, Luna je znala da je Gastoz snima, ali oboje su tu večer popili malo više u kafiću, tako da nisu bili svjesni posljedica. Samo su njihove strasti u tom trenutku došle do vrhunca”, kaže djevojka koja je zamolila da se njeno ime ne spominje. Pošto je i Marija Ana Smiljanić te spornr noći bila u tom kafiću, beogradski mediji su je kontaktirali, kako bi provjerili da li ona nešto zna o tome svemu što se izdogađalo.