Marinko Rokvić je bio u velikom sukobu sa dvije poznate pjevačice- SA JEDNOM NIJE PRIČAO 10 GODINA- SA DRUGOM IMAO VELIKU SVAĐU PRED KAMERAMA (FOTO)

0

Mnoge kolege su bile šokirane sa viješću o smrti Marinka Rokvića, ali poznato je da Marinko nije bio u najboljim odnosima sa dvije svoje koleginice. Prva je Neda Ukraden, sa kojom nije pričao 10 godina, a ona je o tom sukobu otvoreno govorila: ” Desio se jedan incident između mene i Marinka koji ja nisam mogla da mu oprostim. Za mene je to bilo prilično šokantno, da sam se ja jako naljutila. Mislila sam da će se on izvinuti, ali nije, pa sam ja cijelu noć preplakala. Potpuno nepotrebno, jedan čin nervoze. Ne bi mi bilo šokantno, jer ja njega jako volim. Njegovu porodicu i njegove sinove. I eto, 10 godina nismo govorili, u stvari svako je radio svoj posao. I eto, zet je imao ideju da nas pomiri za moj rođendan i eto, to mu je pošlo za rukom” – ispričala je Neda u jednoj emisiji.

Tu je i sukob sa pjevačicom Nadom Topčagić, a razlog je novac, a sve je otkriveno u emisiji kod Saše Popovića: ” Zvao sam te da mi otpjevaš jednu pjesmu, rodio mi se bio unuk. Ti si rekla: “Žao mi je, ne mogu, ja sam na Tari”. Moj sin Nikola se našao pametan, pa te je zvao, a ona mu je rekla 500 eura, pa se pojavila kod nas. Ljudi, vjerovali ili ne. To je strašno. Pojavila se i pokvarila mi čitavu večer” – rekao je tada Marinko Rokvić, a Nada Topčagić je nakon toga ostala u šoku: ”Jesam ja uzela 500 eura? Molim vas, nisam uzela pare, ljudi” – vikala je Nada, pa iznijela svoju verziju priče:

” Takve stvari, kao što je on rekao, da sam uzela 500 eura za jednu pjesmu, može samo maloumnik da izjavi. Ja sam kolegama pjevala uvijek, nikad ni dinar nisam uzela, pitajte sve. Mi smo radili zajedno 30 godina, uvijek sam bila glavna u ekipi za rad, neće umrijeti dok mu ja oproštaj ne dam, a neću mu ga dati. To je drama bila, savijala sam se, kukala i klela, i ja njega i on mene. On je nakon toga pobjegao u mrak” – rekla je Nada.