Marini ginekolog nije rekao šta nosi u stomaku: Malo je falilo da UMRE, prizor na porođaju je bio jezlv!

0

Marina Javorska kooja nam dolazi iz Poljske, kada je bila trudna 17 nedelja saznala je od svog ginekologa da će da rodi devojčicu. Nakon što je saznala pol deteta, Marina nije ni slutila šta je može da čeka. Na kraju tek u 30 nedelji trudnoće je saznala da njen fetus nema lobabnju. Lekari su odmah odlučili da izvrše abortus, ali u 33. nedelji su ipak odlučili da promene mišljenje.

Tako je u maju kada je Marina bila u 17. nedelji trudnoće ginekolog joj je rekao da će roditi devojčicu. Čak je lekar oznančio i dimenziju glave, a krajem jula prilikom drugog pregledda ginekolog je rekao da ne vidi glavu. Tek tada to je više od dva meseca kasnije već u 30. nedelji trudnoće saznala je od drugog lekara da njena ćerka boluje od akranije, nema lobanju. Ovaj fetalni defekt se može da dijagnostikuje ultrazvukom između 10. i 14. nedelje.
“Pitala me je: zar ti niko nije rekao?”, – priseća se gospođa Marina reakcije lekara u prilogu TVN24. Novinarka je kontaktirala prvog ginekologa gospođe Marine. Nije se pravdao, „samo je raširio ruke i rekao da se takve stvari dešavaju“. Ostatak čitajte ovde.