Marina Tucaković otkrila kako se LIJEČI: Čim sam počela da uzimam ovu BILJKU, osjetila sam se mnogobolje

0

Tekstopisac Marina Tucaković već godinama se bori sa opakom bolešću, a usprkos svemu uspijeva da održi vedar duh, a o tome je rekla i ove stvari: “U posljednje vrijeme sam nabacila nekoliko kilograma. Dobro se osjećam i nadam se da će pregledi da pokažu da sve ide nabolje. Znate vi mene, ne odustajem i borim se. Od terapija sam svašta uzimala do sada. Nešto mi je pomagalo, nešto nije. Vjerujem da svaki organizam drugačije reaguje na lijekove i to je normalno. Slušala sam o raznim čudesnim izlječenjima, a ja nažalost nisam nešto pretjerano disciplinovana, pa su me te priče nekako smarale”

Nakon toga je Marina otkrila svoju tajnu liječenju, te je rekla ove stvari: “Osjetila sam da se bolje osjećam tek kada samo počela da koristim biljku koja se zove Moringa. To je drvo iz Afrike čiji se prah pomiješa sa kozjom surutkom, a može da se doda i malo kiselog mlijeka. To je jako zdravo i svi mi koji smo bolesni tu mješavinu treba da uzimamo tri puta dnevno. Zbog ukusa koji mi ne prija ja tu mješavinu uzmem jednom dnevno. To je malo, ali djeluje”

Istakla je kako su joj porodica i njeni prijatelji najveća podrška, te da kada god poklekne oni su ti koji joj vrećaju snagu, te da joj oni nikada ne daju da poklekne, a na kraju je rekla: ”U posljednje vreme se ne osjećam baš fenomenalno jer je hemioterapija bila baš jaka. Ipak, kažu da što je hemoterapija jača, to je rezultat bolji”