Marina Tucaković ne želi više da šuti: Otkrila da joj Dara godinama duguje novac, a onda spomenula i Cecu, niko se tome nije nadao – Kreacije Portal
Zanimljivosti

Marina Tucaković ne želi više da šuti: Otkrila da joj Dara godinama duguje novac, a onda spomenula i Cecu, niko se tome nije nadao

Marina Tucaković poznata je po tome što je tvorac mnogih hitova te su njeni tekstovi zaslužni za to što su se mnogi danas poznti, proslavili. Marina je surađivala sa mnogo pjevača i otkrila je nek stvari koje javnosti prije nisu bile poznate.

Tako je rekla i kakvi su odnsi među njima bili te zahtjeve kakve su neki imali. Tako je Harisa Džinovića okarakterisala kao nekog ko je ako zahtjevan a pored njega je navela Milica Pavlović i Jelenu Karleušu kao zahtjevnije klijentkinje.

Marinu su pitali za novac koji joj j Dara Bubamara ostala navodno dužna te je Marina na to rekla da joj je Dara platila većinu i da je nešto skroz sitno ostala dužna. Marina je dodala da je stvar njenog karaktea to što priziva u medijima. Što se njenih tekstova tiče priznala je da se dešavalo da je za pojedine mislila da neće biti hit ali se ispostavilo da ipak hoće.

Oglasi – Advertisement