MARINA GAGIĆ DANAS IMA SINA SA DARKOM LAZIĆEM I ŽIVE U BRESTAČU: A da vidite kako je nekad izgledala folkerova vjerenica, OBJAVLJENE SLIKE

0

Popularni pjevač Darko Lzić , i njegova vjerenica Marina Ggaić , okitili su svoj porodični dom u Brestaču , povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika. Oni su svoj dnevni boravak pretvorili u pravu novogodišnju bajku , a mislili su na svaki detalj i kutak u kući , tako da sve izgleda besprijekorno.

 

Pored brojnih ikebana sa zelenilom i novogodišnjim ukrasima , u jednom dijelu se nalazi ogromna jelka u zlatnim i zelenim tonovima , baš kao i svi ukrasi. Pored jelke stoje dva bijela irvasa  , i jedan koji sjedi ispod jelke. Nema sumnje da se njihov sin Aleksej obradovao predstojećim praznicima i ukrasima u kući.

Marina je fotografije podijelila na Instagramu  , i pokazala kako je izgledala prije dvije godine, Kada je Lazić još uživao u skladnom braku sa Anom Sević.. Marina je blistala u uskoj bež haljini , koja je otkrila njenu zanosnu vitku figuru , a pratioci su je nagradili komplimentima.