Marija Šerifović otkrila detalje oko svog odustajanja od uloge člana žirija Zvezda Granda i rasvijetlila istinu.

U finalu zamjetno izostala cijenjena pjevačica Marija Šerifović, dugogodišnja članica žirija renomiranog muzičkog natjecanja “Zvezde Granda”. Ovaj neočekivani izostanak potaknuo je široka nagađanja o njezinom mogućem odlasku iz uloge koja joj je donijela novostečenu slavu.

Marija je u izjavi za medije čestitala svim finalisticama, istaknuvši izniman kalibar ovosezonskih natjecateljica. Spomenula je i neizvjesnost oko nastavka svoje uloge u žiriju, jer joj je sada istekao ugovor.

Čestitam i finalisticama i Šejli i Ceci. Ne žalim zbog svog sinoćnjeg izostanka. Sezona je bila ispunjena iznimnim talentima i brojnim vrsnim pjevačima. Što se tiče moje budućnosti kao člana žirija, ona je i dalje neizvjesna jer mi je istekao ugovor. Samo će vrijeme pokazati što je pred nama.

Pobjednici su izašli trijumfalno. Srce mi je lupalo neopisivim intenzitetom. Držeći ih obje za ruke, srce mi je preplavilo duboko osjećanje i izgovorio sam: “Bože, ti imaš moć odrediti tijek događaja i njihove ishode.”

Bez obzira na ishod, moje će srce biti ispunjeno zadovoljstvom, jer je pravda pobijedila. Šejla je zaista nesvakidašnja, posjeduje izuzetan talent i diplomu magistra glazbe. Mikijevo operno umijeće nema premca; njegove živopisne izvedbe osvajaju sve koji im svjedoče. Ove sam godine imao privilegiju raditi s izuzetnim timom jer je konkurencija bila ispunjena izvrsnim pojedincima. Saša se suočio s mukotrpnim zadatkom odabira finalista od dvadeset izvrsnih natjecatelja. Bilo je to izazovno putovanje jer je svaka eliminacija teško opterećivala naša srca. Večeras sam ja oličenje sreće – radosno je rekla ona za Kurir.

  • Moramo da kažemo kako se svi nadaju da ce ona ostati kao član žirija ovog muzičkog takmičenja, jer je svi smatraju jako talentovanom i kompatibilom da se nalazi na tom mjestu. Koje je vaše mišljenje o Mariji kao pjevačici? Nju mnogi vole zbog talenta koji posjeduje ali i zbog njene osobnosti.
Preporučujemo