MARIJU JE DŽEJ DOBIO U BRAKU SA NADOM: Ona je danas ljepotica kakve na daleko nema, bavi se šminkanjem, POGLEDAJTE NJENE SLIKE NA INSTAGRAMU (FOTO)

0

Legendarni pjevač Džej Ramadovski sa svojom bivšom suprugon Nadom je dobio dvije kćerke. Njegova starija nasljednica Ana je udata za pjevača Adila Maksutovića , dok se Džejeva druga kćerka Marija rijetko pojavljuje u javnosti.

 

Marija se ne bavi javnim poslom , ona završila školu za njegu ljepote , u čemu ju je otac podržao. Marija je uspješna u svom zanimanju i šminkala j mnoge poznate ličnosti. Džej je jednom prilikom istakao da je Marija nasljedila ljepotu od majke , dok je karakterom više na njega. Marija ima talenat na oca i odlično pjeva , a da li će u nekom trenutku odlučiti da pokori muzičku scenu ostaje da vidimo.

Marija je otkrila da njen otac nije imao posljenju želju , pa je dodala po čemu će ga pamtiti.

 

„Po svemu najljepšem , po najboljem srcu i duši , po velikodušnošću , po najboljim pjesmama koje će pjevati cijeli svoj život. Prosto on je moj idol , moj najveći oslonac u životu. Sada sam ostala bez njega i ne mogu da budem svjesna da sam ga izgubila.“ Rekla je Marija.