MARIJA ŠERIFOVIĆ UDARILA NA CECU KO NIKADA- Haos u Zvezdama Granda- ” Kažem da Svetlana Ražnatović nije pri ZDRAVOJ PAMETI!” (FOTO)

0

Članovi žirija u takmičenju Zvezde Granda u nekoliko navrata su isticali kako je dolaskom Svetlane Cece Ražnatović u studiju zavladala potpuno drugačija energija, te da je Ceca itekako posvećena svome novome zadatku. Ceca je do sada imala nekoliko žestokih rasprava sa Draganom Stojkovićem Bosancem, a sada je na red došlo i da Marija Šerifović malo pecne Cecu

Takmičarka Milica Tomašević (24) iz Obrenovca predstavila se pjesmama “Vlak” i “Nostalgija” i dobila pet panik tastera, ali i jedan glas za prolazak dalje od Cece, koja je na sve to rekla: “Za prvu pjesmu jedno veliko da, ali ne znam šta se desilo u drugoj pjesmi, kao druga osoba, drugi vokal, totalni preokret, ja ne znam šta se desilo. Djevojka nije da ne zna da pjeva”, rekla je Ceca i pokrenula raspravu među članovima žirija.

 

Saša je želio da zna šta Marija ima da kaže na sve ovo, a Marija je u svome stilu rekla: “Imam da kažem da Svetlana Ražnatović nije pri zdravoj pameti”, odbrusila je Marija i nasmijala sve u studiju.