MARIJA ŠERIFOVIĆ PROSLAVILA 36. ROĐENDAN, DOBILA PRELIJEP POKLON: Odmah objavila sliku da svi vide, URNEBESNO (FOTO)

0

Marija Šerifović je neko ko je stalno na malim ekranima , ali i u medijima. Svi znamo da je član žirija poznatog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ , koji je jako gledan na našim prostorima , a Marija je jako cijenjen član žirija.

Naime , ona je također svima uočljiva i prepoznatljiva i po svom načinu odijevanja. Nikada je niste vidjeli u štiklama , suknji ili haljini , kao i sa dugom kosom , ili pak našminkanu.

Pjevačica je nedavno proslavila svoj 36.rođendan , a sada se na svom Instagram profilu pohvalila sa tortom , o kojoj bruje svi.

Naime , riječ je o torti sa njezinim likom , koju joj je napravila majka Verica , i tako je iznenadila za njen rođendan. Marija se naravno morala odmah pohvaliti tortom , pa je kao opis napisala: „Kad majka napravi tortu“.

Poznato je da je javnost uvijek interesovao Marijin privatni život, posebno kada su u pitanju njene ljubavne veze , pa tako mnogi znaju  i da je njena životna želja ta da se ostvari kao majka. Da ispuni tu želju , Marija se nekoliko puta podvrgla vještačkoj oplodnji , i to u Beogradu i Los Anđelesu , ali nažalost nije uspjela u tome.