Marija se jedno vrijeme i stidjela svoga oca: Živio je kao prosjak, završio i u narodnoj kuhinji, a onda je ona okrenula list- Danas ga malo ko prepoznaje (FOTO)

0
909

Njegovo ime je Rajko Šerifović, otac je poznate pjevačice Marije Šerifović, a za sebe kaže da je veoma nesretan čovjek, koji je u velikoj zavadi sa svojom bivšom suprugom Vericom, ali da nije ništa bolji ni njegov odnos sa kćerkom Marijom, barem je tako bilo neko vrijeme. Danas kaže da su se strasti između njega i Marije smirile, te da mu ona zna često pomagati u životu, i damu ona plaća i stan i šalje novac kada može. Priznao je da je u jednom trenutku završio i na ulici te da Marija više nije mogla to da gleda, pa je na neki način preuzela na sebe brigu o njemu.

Već je mnogima poznata priča o svađi između Rajka i Verice i kako je Rajko bukvalno istjeran iz njihovoga doma u Kragujevcu, ali da još postoje neki sudski postupci u vezi njih dvoje, posebno ko ima pravo na njihovu porodičnu kuću.

Mediji su pisali kako je Rajko krivio sve osim seb zato što je ostao bez svega i na ulici, a u tome periodu je i sa Marijom bio u lošim odnosima i pričao je grozne stvari o njoj. Tu je bio i problem sa alkoholom, pa je dosta često izlazio u javnost sa groznim izjavama koje su se ticale njegove kćerke i bivše supruge.

Sve se to promijenilo prije par godina kada je Rajko shvatio da mu Marija ipak želi samo dobro, mada mu  i danas teško pada što se veoma rijetko viđaju, možda jednom u nekoliko mjeseci. Dodao je i da je sada dobar za razliku kako mu je bilo prije par godina kada je završio i na ulici, te je živio od pomoći dobrih ljudi. oko suđenja sa Vericom on kaže da Verica i dalje tvrdi da je njihov dom njen, jedan kroz jedan, mada je istina da su ga njih dvoje zajedno stekli i da to želi i da dokaže, ali je i napomenula da Marija nema veze sa tim slučajem i da ona ne želi da se miješa u suđenje između njih dvoje.