Marija Kulić smršala 20 kilograma, pa posetila plastičara: Nakon zhvata neprepoznatljiva, ljudi ne mogu da veruju šta je uradila na licu (FOTO)

0

Ponovno pišemo o porodici Kulić i moramo da kažemo kako se brojne priče vrte oko njih. Oni dolaze kako znamo iz Niša, Marija Kulić i Miljana Kulić su bivše učesnice rijalit programa Zadruga. Svi znamo da je Marija bila bolesna, ali sada kako stvari stoje, ona se jako dobro oseća, s obzirom da izgleda nikad bolje.

Marija je neko ko je uvek bio lep, to se ne može poreći. Ona ima jako lepe crte lica i njen izgled su svi hvalili kada je bila rijaliti učesnk, ali sada je smršala 20 kilogrmaa i napravila nekoliko promena na svom licu, kao i na svojoj frizuri, možete i sami da pogledate u nastavu teksta. Nakon plastičara mnogi kažu da izgleda sada bolje od svoje ćerke. Neki kažu da ne mogu verovati da je njoj do toga, dok joj je ćerka bolesna, kako Miljanu svi i smatraju. Koje je vaše mišljenje o samoj Marii Kulić i o celoj porodici Kulić, da li ih podržavate ili ne =