Marija Kulić je primljena u bolnicu u kritičnom stanju i zahteva hitnu medicinsku pomoć. Predani tim ljekara i zdravstvenih radnika neumorno radi 24 sata, koristeći svoju stručnost i primjenjujući sve moguće metode kako bi spasili njen dragocjeni život. Usred ove tegobne situacije, Miljana, Marijina uža porodica, hrabro je iznela svoje mišljenje izjavom koja je sve šokirala i zaprepastila.

Zdravstveno stanje Marije Kulić naglo se pogoršalo. Pre samo nekoliko dana, Miljana Kulić samouvereno je objavila odluku da raskine vezu sa Nenadom Macanovićem Bebicom. Ona je odlučno izjavila da je razlog ovog raskida Macanovićev čin opljačkanja njene majke Marije. Nakon toga, zdravstveno stanje Marije Kulić se naglo pogoršalo, zbog čega je bila neophodna hospitalizacija.

 

 

Jučer je sa nepokolebljivim uverenjem izrazila svoju duboku privrženost Bebici, tretirajući je kao svoje dete, i izrazila iznenađenje zbog neočekivane velikodušnosti koju je dobila. Miljana je pronicljivo priznala da je Marijino trenutno stanje direktna posledica silnog stresa koji je pretrpela poslednjih dana. Bebica je ukrala novac od porodice Kulić i pobegao glavom bezobzira – Miljana je iznela ubedljive dokaze. A sada da čujemo Macanovićevo viđenje situacije.

Kulićka je nedvosmisleno otkrio da su Bebici zaista pozajmili pozamašnu sumu od deset hiljada eura, nakon čega je odmah napustio njihove prostorije. Za razliku od toga, on tvrdi da su ga, zapravo, oni iskorišćavali i da dug leži na njima, a ne na njemu. Zbog Marijinih zdravstvenih problema imperativ je da se svako pogoršanje njenog stanja tretira kao potencijalno opasno po život.

Preporučujemo