MANIJAK pratio djevojčicu (9), pa ušao u zgradu za njom, a onda ga je ona neviđeno PREVARILA- DOBRO POGLEDAJTE OVU FACU (VIDEO)

0

Sve je više vijesti koje stižu do nas a u kojima je neki manijak ili pedofil napao neku ženu, djevojku ili dijete. Takve vijesti stižu iz cijeloga svijeta, ali i iz naše regije. Tako je i ovaj snimak koji je nastao u Moskvi još prošle zime počeo opet da se širi društvenim mrežama, a na snimci se vidi prepametna djevojčica koja ima devet godina a koju je pedofil pratio do njene zgrade.

Djevojčica je išla iz škole ka svojoj kući i nekih 100 metra od zgrade gdje živi je primijetila da je prati nepoznati muškarac. Ušla je u svoju zgradu, ali nije ušla u lift već je otišla u hodnik desno od nje Muškarac je produžio pravo kao da mu navodno treba lift, a djevojčica se zatim naglo vratila i izašla ponovo napolje. Predator je krenuo za njom, a tada je naišao i djevojčičin otac kojem je ona poletjela u zagrljaj

Istraga je na kraju utvrdila da se ovdje radi o mentalno nestabilnom muškarcu koji je bio pobjegao sa liječenja, pa zbog nedostatka dokaza on u ovome slučaju nije bio uhapšen.

Zbog toga su građani Moskve kritikovali policiju radi ovakve odluke, jer je vidljivo da se radi o pedofilu koji je i dalje na slobodi zbog loših policijskih procedura