Mama mi je otela muža: Poveli smo je na naš medeni mjesec, a onda su se njih dvoje spanđali, da bi mi nakon toga priredili još veći šok (FOTO)

0

Lauren Vol iz Londona koja ima 34 godine je novinarima rekla kako svojoj majci nikada neće oprostiti to što joj je preotela muža, a zatim sa njime dobila i dijete. Ona se udala za Pola Vajta kada je imala 19 godina, a njena majka Džuli (53) je platila cijelo njihovo vjenčanje i to 15.000 funti, pa ju je Lauren iz zahvalnosti povela sa njima na njihov medeni mjesec koji je trajao dvije sedmice, a da nije ni slutila da će se između njene majke i njenoga muža razviti po nju kobna osjećanja.

Dva mjeseca kasnije njen muž se iselio iz njihove kuće, a devet mjeseci nakon toga njena majka je rodila dijete njenoga muža, te su i javno objavili da su njih dvoje u vezi, a Loren je sa Polom tada već imala kćerku koja je imala samo sedam mjeseci, a o tim danima Loren je otkrila i ove stvari: ‘‘ Pol se uvijek odlično slagao sa mojom majkom. Nikada to nisam smatrala čudnim s obzirom na to da mu je ona bila tašta. Sprijateljili su se, puno su se smijali, ali nisam bila zabrinuta, pa ko bi bio. Jedva sam čekala da se vjenčamo, ali tinta kod matičara se još nije osušila do kraja kada se on promijenio” – dodala je i kako je njen muž nedugo nakon vjenčanja počeo da krije svoj telefon, a vezu između majke i muža je otkrila njena sestra koja je igrom slučaja koristila majčin telefon i otkrila njihovo dopisivanje. Majka je sve poricala, ni Pol nije želio da prizna, ali mjesec dana kasnije njen je muž samo skinuo burmu i ostavio i nju i njihovu sedmomjesečnu kćerku, te uselio kod njene majke

” Pozlilo mi je. To je jedna od najgorih stvari koje majka može da uradi svojoj kćerci. Pol je možda bio jadan suprug, ali, ona je moja mama, trebalo bi da me štiti i voli iznad svega. Otišla sam kući i uništila sve fotografije s našeg vjenčanja ”. Pet godina kasnije Pol je oženio njenu majku, a ona je bila na tom vjenčanju, ali kako kaže samo zbog njene kćerke jer je Pol ipak njen otac. Dodala je i da je majka pokušala da joj se izvine nekoliko puta i pravdala se da je njena ljubav prema Polu bila jača od svega, ali Loren nije željela da razgovara sa njom, pa njihov odnos nakon svega i nije neki, dok Pol, kako kaže Loren, nije ni pokušao da joj se izvine.