Malo ko zna kako izgleda Janin muž, zbog njega je OSTAVILA SVE, a zajedno su 23 godine Samo joj je prišao i rekao “BIĆEŠ MOJA ILI NIČIJA” Evo kako izgleda (FOTO)

0

Kada je u pitanju pevačica Jana moramo da kažemo kako je kao što svi znate jako dugo godina poznata i javna ličnost. Ona je neko ko je na estradi uspeo da napravi neverovatnu karijeru i da njen supeg niko nikad nije mogao da dovede u pitanje. Ona nije bila od onih pevačica koje su na sebe i svoju karijeru, pažnju skretale sa skandalima, oduvek je bila tiha i malo kad su mediji imali prilike da pišu o njoj.

Također, Jana je jedna od retkih i koja ima svoje prirodne obline na kojoj joj mogu da zavide mnoge kolegice. Ona se nikada nije stidila da pričao svojoj ljubavi i porodici, ali detalje nije volela da iznosi. Nedavno se pisalo da je retko ko uspeo a vidi kako to izgleda muž od imenovane i navedene pevačice, pa vam mi u nastavku teksta ostavljamo sliku. Ona je rekla da njega voli posle dece najviše i da je on ljubav njenog života.