Malo ko zna, ali OVA JE PJESMA POSVEĆENA SAMO CECI- Skoro niko ne zna kako je pjesma nastala- SVI U NEVJERICI (VIDEO)

0

Poznato je da na našoj estradi među izvođačima postoje mnoga prijateljstva, ali i neprijateljstva, da su bile mnoge suradnje između pjevača, ali se zna da su mnogi pjevači pjevali pjesme koje su posvećivali drugim osobama. Za Cecu Ražnatović se zna da je ona posvetila neke svoje pjesme sebi bliskim osobama, iz svoga okruženja, ali malo ko zna da je jedan drugi izvođač posvetio svoju pjesmu upravo Ceci

Naime, jednu pjesmu je svojoj dugogodišnjoj prijateljici posvetila pjevačica Slađa Alegro, i kako je to Slađa objasnila novinarima, njih dvije su se upoznale kada ju je Ceca pozvala da pjeva na jednoj njenoj proslavi.

Nakon toga su ta njihova druženja postala tradicija i više ne može da se zamisli niti jedno Cecino slavlje a da na njoj nije Slađa, koja je otkrila šta joj je Ceca jednom rekla:

“Davno mi je rekla da u meni prepoznaje talenat. Tokom godina smo postale mnogo više od prijateljica. Bila je uz mene u mnogim teškim životnim momentima, kao i ja uz nju”,- Zbog svega toga je Slađa posvetila jednu pjesmu Ceci, a kako pjesma zvuči provjerite na videu kojeg dijelimo sa vama.