Malo ko je ikada vidio kako moćno izgleda najstarija kćerka Ace Lukasa: Podarila mu je i unuku, a kada vidite njen izgled biće vam jasnije zašto je Aca krije (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Malo ko je ikada vidio kako moćno izgleda najstarija kćerka Ace Lukasa: Podarila mu je i unuku, a kada vidite njen izgled biće vam jasnije zašto je Aca krije (FOTO)

Aca Lukas sigurno spada u red najpopularnijih pjevača u Srbiji, ali i šire na Balkanu, pa stoga nije nikakvo čudo da javnost, njegova publika želi da zna i uvijek je zanima sve što je vezano za Acu Lukasa, pa tako i za njegov privatni život. Kada su ljubavne veze u pitanju, mora se priznati da je Lukas bio veoma aktivan po tome pitanju, jer on iza sebe već ima tri propala braka u kojima je dobio troje djece koji se zovu Miljana, Lazar i Andrej, te njegova najmlađa kćerka i mezimica Viktorija.

Ovih je dana Aca Lukas odlučio da putem društvenih mreža čestita svojoj kćerci Miljani rođendan koju je inače dobio u braku sa svojom bivšom suprugom Svetlanom. Kako se čini, Miljana je nedavno slavila svoj rođendan, a tada Aca nije želio da sve to prođe nezapaženo, pa je preko društvenih mreža, povodom rođendana, podijelio nekoliko njihovih zajedničkih fotografija, koje su kasnije komentirali mnogi Acini fanovi i svi su mišljenja da pjevačeva kćerka izgleda zaista nevjerojatno.

Inače, Miljana je Aci podarila i unuku Miju, a s obzirom da se radi o ženi koja se porađala i koja je majka, onda svakako moramo reći da se Miljana zaista sjajno drži i da joj je očigledno veoma bitno kako izgleda i kakva se pojavljuje u javnosti. Međutim, ono što je interesantno je da se Miljana baš i ne voli puno eksponirati u javnosti i da joj takav način života baš i nije neki prioritet, a preko ovih fotografija se možete uvjeriti kako Acina kćerka izgleda.

 

Oglasi – Advertisement