Malo ko bi se usudio: Mnogi misle da ovaj ludi otac na pogrešan način kažnjava svoju kćer jer maltretira drugu djecu, ali mnogi se slažu da je njegova metoda odlična (VIDEO)

0

Biti roditeljem nije niti malo laka i jednostavna stvar, i svakako da je mnogo tu stvari na koje se treba posebno paziti kada je vaspitanje djece u pitanju, jer ako se djeci previše popušta, stvari dosta često znaju izmaći kontroli i nakon toga nema povratka i idu samo problemi jedni za drugima. Zato treba biti oprezan kod načina vaspitavanja djece, jer nekada su potrebne i neke radikalne akcije i postupci da bi dijete na pravi način naučilo svoju lekciju.

Tako je kćerka ovoga muškarca već nekoliko puta izbačena iz školskog autobusa jer je maltretirala druge učenike, te je iz škole donijela obavijest da joj je zabranjeno na neko vrijeme da u školu dolazi sa školskim autobusom, a to je bio razlog da njen otac napravi neke veoma radikalne postupke, da je kazni na adekvatan način, da zapamti dobro kaznu, a da opet ne bude batina ili sličnih stvari, a i sam je u snimci koju je napravi rekao sljedeće:

“Zlostavljanje je neprihvatljivo! Barem u mojoj porodici. I tako bi trebalo biti svugdje. Iako se mnogi roditelji neće složiti s tim, ovo je moj način učenja kćeri. Ta slatka djevojčica koju vidite u videu ispred mene je moja kćerka, a ona danas hoda u školu, osam kilometara, a vanjska temperatura je samo 2 Celzijeva stupnja.

Naglasio je da je ovo njegov način da nauči kćerku da ne maltretira druge učenika i da shvati koju privilegiju ima što autobusom ide u školu, a odmah su se pojavili i mnogi komentari na ovu snimku da bi jedan roditelj ispod snimke napisao ovo:

“Vi ste pravi primjer roditelja i mnogi od vas trebali bi naučiti kako odgajati svoju djecu”