MALI ŽELJKO JE STIGAO U VILU RAŽNATOVIĆA, A SADA SE CECA OBRATILA BOGDANI: Snajki poslala emotivnu poruku! (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

MALI ŽELJKO JE STIGAO U VILU RAŽNATOVIĆA, A SADA SE CECA OBRATILA BOGDANI: Snajki poslala emotivnu poruku! (FOTO)

Danas je nasljednik Željko Ražnatović izašao iz porodilišta zajedno sa svojom majkom Bogdanom Ražnatović i tako je po prvi put stigao u vilu koja se nalazi na Dedinju. Ceca Ražnatović je svojoj snajki uputila nekoliko emotivne riječi i pokazala joj je koliko je zaista voli. Naime, Ceca je osjetila potrebu da se zahvali svojoj snajki na divnom poklonu odnosno na rođenju njenog unuka.

Pa je povodom toga joj uputila najnježnije riječi na društvenoj mreži tačnije na svom Instagram profilu. “Ljepotice moja, zahvaljujem ti se za najlepši poklon koji sam od tebe dobila,unuka Željka. Vesela i hrabra moja devojčice, jako te volim” ovo je napisala Ceca uz Bogdaninu fotografiju. Naime, Bogdana se porodila prije par dana- Odlučili su da svom prvom sinu daju ime po njegovom pokojnom djedu Željku. Mali Željko se rodio sa 3,3 kilograma i sa 53 cm, a ocjenu koju je dobio je bila deset. Porod se obavio na carski rez, a njemu je prisustvovao i tata, odnosno Veljko. Porođaj je obavio doktor Milenko Proročič koji je isto tako porodio i Cecu oba puta.

Zbog toga što je mali Željko prvi unuk od Cece, ona nije žalila za njegov poklon, i odlučila je da mu pokloni skupocjenu kolijevku koja je izrađeba po unikatnim pravilima. Oni su za ovaj prodo potrošili dosta novca, prema pisanjima nekih medija oni su za sami porod potrošili oko deset hiljada eura, a pri tome su bili i troškovi zbog toga što je Veljko htio da prisustvuje porodu. Ali vjerujemo da im te pare sigurno nisu bile bitne, koliko je bilo bitno zdravlje Bogdane i djeteta.

Oglasi – Advertisement