Mala bajka za mog Željka: Ceca pokazala unutrašnjost vile! – Kreacije Portal
Novo Zanimljivosti

Mala bajka za mog Željka: Ceca pokazala unutrašnjost vile!

Popularna pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je presretna što je napokon postala baka malog Željka, a na Instagramu je pokazala i dio atmosfere sa slavlja u njenoj vili na Dedinju. Naime, Ceca je svoj dom spremila tako da sve bude besprijekorno, a neki detalji se vide i na snimku koje je objavila na društvenim mrežama. Da podsjetimo, pjevačica je ovako pričala o svojoj snahi Bogdani kada je izašla ispred vile: “Mnogo je lijepo osjećanje, ma ovo je naprosto blagoslov od Boga.

Ovo je još jedno moje dijete i ne mogu da dočekam trenutak da ga vidim i da ga uzmem u naručje. Veljko se jedva sudržao, moja Anastasija se već rasplakala, a ja sam rekla: “Dobrodošao Ražnatoviću”. Nadam se da ću dočekati i praunuka, a mom prvom unuku želim da poklonim sebe, i svu svoju ljubav.” Još jednom je pokazala koliko je zapravo dobra duša i koliko bi dala sve za svoju porodicu. Vrlo je dobro poznato da se Ražnatovići drže zajedno i da su složni u svemu, tako da se jedni drugima uvijek nalaze na usluzi i nikada jedni drugima nisu okrenuli leđa.

Rođenje malog Željka će ovu porodičnu vezu samo još više da učvrsti. Naime, sin Veljka i Bogdane Ražnatović je dobio ime Željko po pojnom ocu Veljka, Željku Arkanu Ražnatoviću. Na taj način su odali počast preminulom suprugu Cece Ražnatović.

Oglasi – Advertisement