Majka tvrdi da se njena kćerka igrala sa duhom: Sve je i snimila i tvrdi da zna čija je to duša (VIDEO)

0
1536

Mnogo je ljudi koji vjeruju u nadnaravne stvari i sile, te koji vjeruju da nakon života nije sve gotovo, te da neke duše koje imaju još nekoga nezavršenoga posla u ovome životu, još neko vrijeme lutaju zemljom, tu oko nas, kao duhovi, i samo pojedini imaju tu moć da osjete, a neki čak i da vide njihovo prisustvo. Naravno da se tu radi o naivnim vjerovanjima u nadnaravno, bez nekih racionalnih dokaza, ali našim ljudima i nisu potrebni neki dokazi da bi u nešto vjerovali, barem u mnogim slučajevima.

Tako i ova majka vjeruje da je snimila svoju kćerku kako se igra sa duhom njihovog komšije, i to dok je duh bio u djetetovom krevetiću. Ova majka koja se zove Džordžija Huson kaže da je vidjela svoju kćerku Iris Mej kako mlati rukama i igra se sa nečim ili nekim, dok joj je bila okrenuta leđima. Odmah je počela da snima, a tada je primjetila i bijelu mrlju, kao neku bijelu svjetlost koja se pojavljuje i leti iz istoga mjesta u koje je dijete svo vrijeme gledalo.

Video možete da pogledate OVDJE

Ova majka koja ima 25 godina je po sopstvenom priznanju bila slomljena kada joj je komšija i prijatelj porodice iznenada preminuo i to prije nekih šest godina, a sada vjeruje da njena kćerka Iris ima tu moć da razgovara sa duhom njenoga prijatelja. Na drugom snimku koji je snimljen nekoliko sati kasnije se vidi kako djevojčica nastavllja da gleda okolo, a u jednome trenutku se čini, kada dijete pada u krevetić kao da neka bijela kugla leti prema kameri. Ova majka tvrdi da i svi drugi koji su vidjeli ovaj snimak da su izjavili kao da osjećaju prisustvo nekog muškarca u sobi, i činilo im se kao da je taj muškarac ili duh sretan što ih vidi.