Majka troje djece potpuno naga zarađuje za život: Prvi susret je uvijek malo neprijatan, ali bitno je da me moj muž podržava u mome poslu (FOTO)

0

Svi mi znamo da živimo u veoma teškim ekonomskim vremenima, kada je stvarno malo poslova koji su pristojno plaćeni, a posebna je stavka da je teško naći bilo kakav posao. Stoga novaca nikada nema dovoljno, a posebno je teško za one porodice u kojima ima i djece, a tek jedno od roditelja radi, ili tek pokušava da radi neke loše plaćene poslove. Tako je i ova žena, Kler Okonor koja ima 35 godina  i koja je majka troje djece sve do skora bila nezadovoljna sa platama koje su joj lijegale na račun. Radila je kao sobarica u jednom hotelu i shvatila je da joj je taj posao neisplatljiv pa je odlučila da pokrene vlastiti biznis.

Kler sada čisti stanove za svoje klijente i to potpuno gola, a za jedan sat zna da zaradi i do 100 eura, a za svoj posao kaže: ” Nema nikakvih mutnih poslova. Nije dopušteno dodirivanje niti slikanje, ne postoje dodaci. Ja dođem, obavim posao i odem kući” – a kako je rekla to sve piše i u uputstvu za potencijalne klijente.

Njena kompanija se zove  ”Fantasy Clean” i čišćenje naplaćuju od 50 do 100 eura po satu. Ukoliko je potpuno gola, cijena je veća, a ako je u toplesu, onda je čišćenje oko 75 eura, dok za čišćenje u donjem vešu naplaćuje 50 eura po satu, a za posao kaže da je prvi susret sa klijentom uvijek pomalo neprijatan, ali da se sve to mijenja kada se klijent upozna malo bolje

Otkrila je da je njen suprug Rob prvo mislio da se ona šali kada mu je iznijela svoju ideju za posao, ali da sada nema nikakav problem sa poslom svoje žene, mada su ljudi njima bliski kada su saznali za njen biznis imali podijeljene reakcije. Pa tako, dok se neki pitaju koliko osoba može nisko pasti samo da bi zaradila malo novca, jer ta grupa smatra da je ovo neki vid prostitucije, drugi joj žele svu sreću u poslu, a ujedno oni to vide kao i način da nekim starijim muškarcima se da barem vizuelno nešto što nisu dugo vidjeli.