Majka se odrekla tek rođene bebe: Doktori pogledali ispod ćebeta bebu koja je ostavljena ispred bolnice i nisu mogli doći sebi zbog toga

0
16

Veoma je tužna situacija kada majka napusti svoje tek rođeno dijete, a nažalost mnogo takvih djece ostane primorano da završe u sirotištu. Kada su u domu za nezbrinutu djecu, onda se samo nadaju da će neka dobra porodica doći kako bih usvojila i zbrinula kao da je to njihovo dijete.

Sva djeca zaslužuju odrasti u toplom domu sa nekim roditeljima koji mu mogu pružiti ljubav i brigu i da bude u normalnim uslovima. Majka tog malenog dječaka je odustala od njega tek nakon što se rodio, a nije niti probala sa njime, nego je odmah odlučila da ga ostavi.

Mali dječak se rodio bez ruku i nogu, a njegova majka ga je bez razmišljanja odbacila iz svoga života. Ko zna koliki ona teret sada nosi jer je to uradila, pošto stvarno neko mora biti hladnokrvan da bi ostavio svoje dijete bez razmišljanja ili pokušavanja da ga odgoji.

Ostavila je svoje dijete u bolnicu u Brazilu, a kada su doktori i sestre pogledali ispod ćebeta u kojem se mali dječak nalazio, onda su primjetili da se on rodio sa defektom. Njegova priča je sada obišla cijeli svijet, a čim je saznala za njega je jedna porodica iz SAD-a odlučila da se pobrine za njega tako što će mu pružiti dom i sve ostale uslove.

Gejb sada ima 12 godina i on može sve sam raditi, te je veliki optimista. On koristi kompjuter, jede sam i piše, te crta također. Mnogim ljudima je Gejb i bio od velike pomoći zbog toga što je velika inspiracija svakome ko se nađe u njegovoj okolini, a video možete pogledati OVDJE.