Majka preko interneta pokušala da proda svoju tek rođenu bebu: Zbog kazne koju je na kraju dobila, svi su van sebe od bijesa (FOTO)

0

Iako je za mnoge ljude roditeljstvo, biti majka ili otac, najsvetija uloga koju im život može pružiti, ipak, postoje i ljudi za koje bi najbolje bilo da nikada nisu postali roditelji, poslije saznanja kako su se ponašali prema svojoj djeci, kao su ih tretirali i šta su sve radili sa njima. Rubrike crne hronike su sve češće ispunjene vijestima o raznim nasiljima nad djecom, a dosta često se takve situacije znaju završiti i veoma tragično sa najkobnijim posljedicama.

Tako je i ova žena iz Kirgistana, koja ima 24 godine, osuđena na samo 4,5 godina zatvora u Rusiji jer je pokušala da proda svoju tek rođenu bebu i to preko interneta, a sve je ovo objavljeno iz press službe moskovskog tužilaštva. Kako su iz tužilaštva rekli, ova je žena već od ranije poznata policiji po svome promiskuitetnom ponašanju, te po svome antisocijalnom načinu života

Kako su naveli iz tužilaštva, ova je žena još 2017 godine pokušala da proda svoje još nerođeno dijete, ali je u posljednji trenutak tada odustala, da bi u januaru 2019. godine dok je bila trudna sa svojim trećim djetetom ponudila svoje dijete na prodaju i to za milion rubalja, a to je malo manje od 16 hiljada dolara. Dogovor sa potencijalnim kupcem je bio da ona dođe u Moskvu i da se u Moskvi i porodi, ali je na kraju ipak uhvaćena, a njeno troje djece je za sada predato na čuvanje kod bake.

U Rusiji su zgroženi sa visinom kazne za ovu ženu i mnogi smatraju da ovako male kazne samo podstiču ljude da rade još i gore stvari, jer znaju da nema velike opasnosti za njih