Majka ostavila bebe na vrećama za smeće, a sada su pronašle novi dom i život im se promijenio (Video)

0

Majka je svoje bebe ostavila na vrećama za smeće, ai one su sada prnašle novi dom. Voditelj crkve Mark Purcell je otišao da baci smeće, te nije mogao da zamisli na kakv će prizor da naiđe. Na smeću je pronašao dvije bebe, obje su bile same u pelenama na hladnoći.

Mlađa beba je imala samo šest mjeseci, Mark je saunao da su djeca i majka beskućnici te da e majka dolazila često u javnu kuhinju. Mark ju je primjetio kako se krije iza grmlja , valjda je htjela da s euvjeri da su djeca sigurna.

On je nazvao pastorku crvke Krystal Stewart i rekao joj šta se dogodilo, prisjetila se beba i njihove majke jer je ona dolazila kod nje i jednom prilikom ju zamolila da je okupa. Krystal i njen muž su se pobrinuli za dječicu. Pomogli su i majci djece ali je socijalna radnica savjetovala Krystal da usvoji djecu. Jer će u suprotnom ona ući u sistem i biti ćče data na usvajanje te tao ih majka neće moći viđati. Krystal i njen surpgu nisu razmišljali ni sekunde te su odmah usvojili djecu i pružili im ljubav.

Video možete pgoledati ovdje