MAJKA JE PODIGLA BRATA I MENE, A ONDA SE ZAMONAŠILA! Daša: Sada je monahinja Angelina i otišla je jer je dala reč PATRIJARHU PAVLU

0

Tiha legenda Beograda, Zoran Dašić Daša, rođen je 11. marta u Beogradu pre 66 godina. Živeo je sa majkom, ocem i bratom koji je dve godine stariji od njega. Njegova karijera je krenula odjednom, jer on kaže da je bio roker prije nego je postao kafanski pevač.

Još uvek je tvrdi roker, ali za svoju dušu. Ispričao nam je kako je sve počelo i kako je izgledao njegov život: “Okrenuo sam se muzici već u trinaestoj godini. Keva mi je kupila prvu gitaru. Tad je bila krenula ona manija oko rokenrola i igranki. Iskreno, želja svakog od nas, svakog klinca, bila je da skrenemo pažnju devojčicama. Nisam bio jak, nisam bio lepotan, da se ne lažemo, a gitariste su bile glavne face. I tako sam počeo.”-pričao je Daša za medije.

 

“Brzo sam napredovao i sa 19 godina sam svirao ozbiljnije stvari. Za mnoge koji ne znaju, ja sam 1979. godine svirao na Bum festivalu, gde su svirali odabrani rok majstori stare Jugoslavije, i bio prilično dobar. To je za današnje okvire i klince koji danas razvaljuju smešno. Al’ tad je to bilo… uf!”- dodao je Daša, prisećajući se sa osmehom na licu.