MAJKA IZ BOSNE ZGROZILA REGIJU: “Mrzim svog sina (3)- Najsretnija bi bila kada bi umro u snu, uništio mi je život. Zašto me Bog mrzi?” – Kreacije Portal
Najnovije Novo

MAJKA IZ BOSNE ZGROZILA REGIJU: “Mrzim svog sina (3)- Najsretnija bi bila kada bi umro u snu, uništio mi je život. Zašto me Bog mrzi?”

Zahvaljujući internetu saznajemo za ljude i sudbine za koje vjerovatno nikada ne bismo čuli. Dosta ljudi iznosi svoje privatne stavove i mišljenja na društvenim mrežama i forumima i nerijetko šokiraju druge korisnike svojim ispovijestima.

A woman sitting alone and depressed in window light

Tako je na Redditu jedna mlada majka iz Bosne i Hercegovine priznala kako mrzi svog trogodišeg sina i kako bi bila najsretnija kada bi on jednostavno nestao ili kako je ona to još surovije napisala, kada bi preminuo u snu. Ona ima 27 godina i troje djece ali je priznala kako najmlađeg sina jednostavno ne podnosi i to još od dana kada je saznala da je ostalau drugom stanju.

Ova žena ima dvije starije djevojčice od 5 i 8 godina i kaže kako su joj i one prevelika obaveza a kada se rodio sin više nema za sebe ni minute vremena. Ona je svako od svoje djece dobila sa različitim muškarcima a u svojoj ispovijesti je ispričala da čim je saznala daje po treći put trudna nadala se da će se nešto iskomplikovati i da se dijete neće roditi. Kada je shvatila da je u drugom stanju već je bilo kasno za pobačaj i nije željela da svoj život dovodi u opasnost pa je rodila ovo dijete.

Ona je nastavila sa svojom žalopojkom i napisala da su joj i njene dvije djevojčice bile teret a sa ovim razmaženim derištem kako je nazvala svog sina, njen život i karijera su u potpunosti upropašteni. Zavidi svojim prijateljicama koje vode  sasvim drugačije živote koje izlaze i provode se  a ona mora glumiti domaćicu i majku i ostajati kod kuće. Njena priča je dobila i veliki broj negativnih komentara ali je bilo žena koje su se slagale sa njom i koje se slično osjećaju kao i ona.

Oglasi – Advertisement
Popularno