MAJKA BEBE OD SEDAM MJESECI JOŠ NIJE NAĐENA: Potragu za Snježanom (40) ometa JEDNA ŽENA!

0

Već je prošlo dvanaest dana od kako je suprug prijavio nestanak Snježane Zoranović (40) , koja je posljednji put viđena u blizini autobuske i željezničke stanice u Čačku. U potragu , pored policijskih snaga , su se uključili i pripadnici Civilne zaštite , kao i sami građani Čačka.

Snježana je inače dvojna državljanka Srbije i BiH , a rođena je u Banja Luci. Kada se udala prije deset godina za supruga Marka , prvo su živjeli u Banja Luci , a nedavno su zajedno sa njihovom sedmomjesečnom bebom došli da žive u Čačak.

Snježanin suprug je rekao da tog dana kada je Snježana otišla , ništa nije ukazivalo na njen nestanak. Izašla je iz kuće da prošeta , a sa sobom je ponijela novčanik i telefon. Od tada je niko nije vidio ni čuo. Pokušavao je da ju pozove ali je stalno nedostupna. Policija je pokušavala da locira njen mobilni telefon , ali bezuspješno. Međutim , ono što je veoma zanimljivo je to da njenu potragu ometa žena koja nevjerovatno liči na nju , pa građani često prijavljuju da su vidjeli ženu koju policija traži. Riječ je o malo starijoj ženi od Snježane , ali je sličnost nevjerovatna.