Majka Aleksandre Prijović u vezi sa OVIM poznatim pevačem: Samo pogledajte kakav je on FRAJER u koje se ludo zaljubila…PA I ONA ZNA ŠTA JE DOBRO! (FOTO)

0

 

Pevačica Aleksandra Prijović je neko za koga znamo da je on pokušao da sam ostvari svoju karijeru. Također, ona je bila učesnica takmičenja Zvezda Granda, ali je shvatila da postoje prečice u tom poslu, pa je počela da bira jače i uticajnije ljude koji će da ju okružuju. Tako je većina ljudi rekla da se ona i zbog toga udala za Filipa Žživojinovića koji ima poznate roditelje i koji joj mže da pomogne da izgradi još bolju karijeru. Danas oni skupa imaju sina.

Skoro pa sve se zna kada je u pitanju privatni život Aleksandre Prijović i njenog supruga, pa tako i ko su sve članovi njihove porodice, a u skorije vreme se saznalo da je PRija dobila talenat za pevanje od svoje majke koja se zove Borka Mihajlović. Borka već duži niz godina praktikuje pevanje.

Također, svi znaju da je ona prava lepotica, a onda je sve zanimalo da li ona ima nekoga u svom životu ko bi je pazio i mazio. Redovno se majka od PRije slika sa partnerom Fahrudinom Buljubašićem, a svi je nazivaju modernom mamom, a sada mžete pogledati kako izgleda taj njen parntner kojeg je izabrala, i sa kojim je jako sretna. Kako smo saznali on je također uspešan pevač i neko su već godina skupa.