MAJA OBRUKALA PECU ZA SVA VREMENA- PECA JE LOŠ U KREVETU, SP**VA MU NE RADI, SVE JE ZA**ŽLJALO!- Vratila sam se Caru da me MALO RAZDRMA (FOTO)!

0

Starleta Maja Marinković kaže da se vratila bivšem dečku Filipu Caru posle raskida s Pecom Raspopovićem jer je loš u krevetu zbog toga što mu sprava ne radi baš najbolje. Starleta i bivši zadrugar Filip Car su završili zajedno u hotelu nakon učešća u emisiji ”Narod pita”, a nakon toga su na društvenim mrežama pokazali kako se provode u krevetu, te su pokazali i svoj selfi, očito, nakon akcije u krevetu Maja je otkrila i kako joj sa Pecom nije išlo najbolje, da je bio često ljubomoran na nju jer često izlazi, provokativno se oblači, te kako kaže, više nije mogla da izdrži sve te svađe i stalni pritisak:

” Uvijek kažem bliskim ljudima, bolje zdrav raskid nego loša veza. Sve se vrti oko mene, ali nije zlato sve što sija. Nisam zlatna i bezgrješna, ali sam iskrena. Razlika u godinama između mene i Pece bila je skoro dupla. Taj odnos sam htjela da raskinem i to se desilo jer su nam se razilazili putevi i interesovanja. On je loš u krevetu, da ne kažem da mu s**ava ne radi baš najbolje. Malo je sve to za**žljalo, pa sam se vratila Caru da me razdrma. Mi smo se čuli, dogovorili smo da se vidimo i bilo nam je super. Ipak smo mi imali šta smo imali u rijalitiju. Dugo se nismo vidjeli i našli smo se. Ništa to nije strašno’‘ – rekla je Maja kroz smijeh.

Maja je istakla kako se Peca super ophodio prema njoj, ali da nije mogla da trpi da je ograničava u svemu, te je rekla da joj je bilo lijepo što joj je Peca pružao pažnju, ali da te materijalne stvari kod nje ne piju vodu, te da ona nije mogla da podnese njegovu ljubomoru za svaku sitnicu, te je otkrila: ” Prvo mu je smetalo što se previše provokativno oblačim, onda što mi od drugih muškaraca stižu stalno poruke, a onda i to što stalno izlazim do kasno. Kad ću da se provodim u gradu ako ne sada? Mlada sam, lijepa sam, volim da izlazim i mislim da u tome nema ništa loše” – rekla je starleta.