Mada su joj roditelji oduzeli i pasoš ipak je nekako došla do njega: Njih dvoje su u najljepšoj ljubavnoj vezi, iako je on 33 godine stariji od nje, a sada su otkrili i svoje planove i kako prijatelji i okolina gledaju na njih (FOTO)

0

Njeno ime je Michaela Matson, ima 19 godina i porijeklom je iz Nebraske, priča o njoj ide tako da je preko interneta upoznala muškarca, te se nakon nekoga vremena dopisivanja sa njim zaljubila u njega, te je nakon toga došlo i do pravoga susreta.

Danas su njih dvoje već neko vrijeme u pravoj vezi i kako i sami kažu, ludo se vole. I ništa u ovoj priči ne bi bilo neobično da on od nje nije stariji čak 33 godine. Njegovo je ime William i živi i radi u Kanadi. Dakle razdaljina između njih dvoje je bila više od 2.000 kilometara, ali je Michaela nakon nekoliko mjeseci dopisivanja odlučila da ode do Williama

Roditelji nisu imali pojma o ovoj njenoj posjeti, mada je William insistirao da Michaela sve kaže roditeljima, jer je znao da će se oni brinuti i svjestan je bio da oni trebaju da znaju pravu istinu. Tako da je Michaela popustila i rekla sve roditeljima, a njihova reakcija je bila da su joj zabranili bilo kakvu vrstu izlazaka, te su joj čak uzeli i pasoš.

Međutim, nekoliko dana kasnije Michaela je ipak uspjela da pronađe način kako da dođe do svoga dragog, tako da su njih dvoje danas, kako kažu, dvoje najsretnijih ljudi na svijetu, i ne mare  mnogo šta će okolina za njih da govori, mada su i sami primjetili da ih mnogi poistovjećuju sa ocem i kćerkom kada ih vide zajedno.

Priznaju da je i veliki broj njihovih prijatelja u početku njihove veze smatralo da je sve to pomalo čudno, ali se većina njih s vremenom navikla na njihovu, pomalo i bizarnu vezu. Sada planiraju i vjenčanje, te planiraju i da zasnuju porodicu, a nadaju se da će i Michaelini roditelji biti prisutni na vjenčanju.