Luna poslije Zadruge otkrila da li se kaje radi veze sa Slobom, a ovo je Kija rekla o pobjedi (Video)

0
11

Luna je nakon cijelog toga učešća u Zadruzi, rijalitiju koji je zapamćen kao najgledaniji na našim prostorima se obratila povodom pobjede svoje rivalke Kristine Kije Kockar. Nakon toga je Luna Đogani rekla da li se ona kaje radi svoje veze koju je imala sa oženjenim muškarcem, a koji je dosta toga napravio u Bijeloj kući Slobom Radanovićem.

Luna sama govori da je za nju ovo pobjeda jer je došla do kraja i izdržala sve ovo što za nju nije bilo nikako lako. Za nju je ovo jedno veliko iskustvo koje će pamtiti cijelog života. Govori da je sada izašla mnogo jaka i dosta drugačija u pozitivnom smislu, pa je ona za sebe pobjednica u svakom smislu. Luna se nije iznenadila što se tiče glasova jer je očekivala da će Kristina biti na provm mjestu jer za tu ženu nema opravdanja što se tiče svega toga što je preživjela i ona joj je poželjela svu sreću ovog svijeta.

Kada su je novinari pitali da li će ona i Sloba nastaviti dalje, onda je rekla da to nije nešto o čemu želi da priča zbog toga što ne zna šta će se desiti u budućnosti. Rekla je iskreno da ne razmišlja puno oko svega toga jer sada je došlo vrijeme kada razmišlja mnogo više o svojoj porodici s kojom želi da provodi vrijeme. Sve ostalo joj trenutno nije bitno jer se napokon vraća svome životu, te je radi toga dosta sretna. Onda je došlo veoma zanimljivo pitanje kada su je pitali da li se kaje radi svega toga što je uradila, a onda je rekla da se nikako ne kaje i da bi sve ponovo uradila.