Luna Đogani se opustila kao da je ne gledaju milioni ljudi: Blogerka se skinula u ”tangice” i pokazala čime raspolaže! (VIDEO)

0
22

Izgleda da je i Luni pomalo dosadno u Zadrugi 2, jer je već dosta vremena prošlo, a da se nije puno pisalo o njoj.

Na samome početku Luna izgleda nije imala namjeru da diže veliku prašinu, ali izgleda da je prošao taj njen period adaptacije, pa je krenula po starom i pokazuje neke stvari koje smo od nje navikli da vidimo i gledamo još od prve sezone.

Pa se tako ovih dana Luna našla u garderoberu Zadruge, ali nije puno marila što su kamere svuda oko nje.

Luna je lagano skinula svoju majicu, uzela peškir, a onda je polako ispod peškira navukla tangice  i svima pokazala koje je tange odabrala za taj dan.

U jednome trenutku je u garderober ušla i Maja Marinković, koja se pomalo i začudila kada je vidjela Lunu, a blogerka se ponašala kao da je sama na svijetu i da je uopšte ne dira i ne zabrinjava što je baš u tom trenutku gledaju milioni ljudi.

Sve su šanse da je vrijeme mirovanja kod Lune prošlo i da sada ona polako kreće u akciju, da se gledaoci počnu za nju više interesovati.

Da li će i ovoga puta ići utabanom stazom, pa će ući u vezu sa nekim muškarcem, ako je oženjen još i bolje, vidjet ćemo.

Za sada je samo najvila neke promjene djelomičnom golotinjom, ali i to je za mnoge dosta da zaključe, da se stara Luna probudila, i da sada više za nju nema prepreka.

Kako će mama i tata na ovo reagovati, ima tek da se vidi.