LUKAS ŠOKIRAO SRBIJU- Evo ko je ljubavnik Jelene Karleuše i šta joj je sve omogućio-NEKA ME TUŽI AKO SMIJE (FOTO)

0

Poznato je da su nekada pjevač Aca Lukas i pjevačica Jelena Karleuša bili u veoma dobrim, čak i prijateljskim odnosima, čak su i snimili zajednički duet, a onda je puklo njihovo prijateljstvo iz ko zna kojih razloga. Lukas, koji je poznat da nema dlake na jeziku je sada odlučio da raskrinka svoju nekadašnju prijateljicu, pa je iznio neke zaista šokantne tvrdnje za koje kaže da ima i dokaze:

” Jelena ne može da udari po ljudima koji drugačije misle i govori im da su majmuni. Ja nisam majmun, nego Aca Lukas! Evo, ona kaže da su svi koji drugačije misle majmuni, ja ću reći da znam da je ona bila ljubavnica Dragana Šolaka. Kao i uvijek, za sve što kažem imam dokaze. U trenutku kada je Šolak bio u pregovorima da kupi „Grand“, Jelena Karleuša se vratila da bude članica žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ jer je Saša Popović i Lepa Brena, posle svih uvreda koje je iznijela na njihov račun, ni mrtvi ne bi primili da se vrati. Eto, to svi znaju!”, otkrio je Lukas za medije

Na kraju je dodao da i ona i Šolak mogu slobodno da ga tuže za ove njegove riječi, ako smiju, ali da on ima sve dokaze za ove svoje tvrdnje. Sada se čeka Jelenin odgovor.