LJUPKA OTKRILA ZAŠTO JE NOKAUTIRALA SIMKETA! Varao me je s tri maloletnice! Banula sam tamo, NASTAO JE HAOS (VIDEO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

LJUPKA OTKRILA ZAŠTO JE NOKAUTIRALA SIMKETA! Varao me je s tri maloletnice! Banula sam tamo, NASTAO JE HAOS (VIDEO)

Stevićka ne želi da prizna da je polupala dva auta svome momku iako se jasno može vidjeeti na snimcima, ali tvrdi da je udarila generala policije, koji je od nje pobjegao kroz podrum. Ljupka Stević plače kao kišna godina zbog ljubavnih problema koje ima sa svojim partnerom, inače generalom policije Dragišom Simićem Simketom, kojem je razbila džip i još jedan automobil jer je otkrila kako je on vara sa 3 maloljetnice. Mediji su se sa pjevačicom našli ispred njene zgrade na Voždovcu, gdje se u noći između srijede i četvrtka dogodio incident.

Iako je i sama na društvenu mrežu Instagram postavila snimke razbijenih vozila i poručila na koji način prolazi nevjernik koji koristi “cijalis”, sada je okrenula ploču. Malo malo tvrdi kako nije pipnula, pa onda tvrdi da jeste jer je prevarena, a rekla je i da ga je nokautirala. “Nisam jela četiri dana. Kola su u ovom slučaju najmanje važna. Prolazim kroz jako velike probleme. Ja ne tnam šta žena drugo da uradi da spriječi muškarca kada hoće da vara. Ostatak teksta možete pročitati ovdje.

Oglasi – Advertisement