Ljubavnik mi je našao posao u jednoj uspješnoj firmi: Sve je bilo dobro dok nisam saznala ko je vlasnik firme- Tada je za mene počeo pakao (FOTO)

0

Sve više smo svjedoci kako se neki brakovi raspadaju oko nas, i kako se neke veze veoma često završavaju u ljubavnim trokutima, a često u vezi i muškarac i žena imaju nešto sa strane. naravno da sve to, svima komplikuje život, a da nije lako ni ljubavnicama, dokaz je ova ispovijest koja se pojavila na društvenim mrežama, a koja je podigla veliku prašinu na istim:

” Ljubavnica sam jednom oženjenom muškarcu koji ima četvero djece. Uopšte me nije sramota, jer sam preko njega dospjela u jednu veliku i naprednu firmu. Imam odličnu platu za posao koji obavljam. Inače sam sekretarica. Poslije nekoliko dana sam saznala da je ta firma u kojoj radim, zapravo firma njegovog oca, te da sam na taj način dobila posao. Prilikom jednog sastanka, slučajno mi je ostao mobitel na stolu, i moj je šef vidio da me zove njegov sin.”

Dalje u svojoj ispovijesti je ova žena polako počela da uviđa da kada negativno utičeš na neke živote da će ti se to, prije ili kasnije vratiti i to nikako na dobar način, pa je, kada je došla u kancelariju kod oca svoga ljubavnika doživjela najgore iskustvo u životu:

” Ja sam se u trenutku zaledila i nisam znala šta da radim. Tada mi nije ništa rekao, ali me je pozvao da kasnije dođem u njegovu kancelariju. Čim sam ušla na vrata počeo je da galami i da urla na mene. Krenuo je da me gura i odjednom me je toliko jako ošamario da sam pala na pod. Tada nisam razumjela zbog čega, ali mi je sve pojasnio. Dao mi je otkaz i zaprijetio mi je da neće biti dobro ako se nastavim viđat sa njegovim sinom. Niko me nikada nije tako izvrijeđao, nema šta mi nije rekao.”

Na kraju svoje ispovijesti ova žena je pokušala da objasni da zna da nije svetica, ali i da nije najgora osoba na svijetu, te da nije zaslužila ovakav tretman, a ispovijest je završila na ovaj način:

”Psovao mi je sve i rekao da sam zaludila njegovog sina koji ima i djecu i ženu, koja ga za razliku od mene voli, a ne želi njegov novac kao ja. Budimo realni, nisam svetica, ali nisam ni tako loša osoba. Jako sam vrijedna i poznajem svoje vrline, a i njegov sin da je toliko zadovoljan svojim brakom ne bi dolazio meni. Ne znam samo zašto se upuštao u sve to, kada je znao da će se ovako završiti.”