Ljubavnica Mime Karadžića spakovala kofere i otišla iz Srbije: Nakon što je zavela glumca, spakovala kofere i u Americi odmah našla posao iz snova (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Ljubavnica Mime Karadžića spakovala kofere i otišla iz Srbije: Nakon što je zavela glumca, spakovala kofere i u Americi odmah našla posao iz snova (FOTO)

Popularna hrvatska glumica Leona Paraminski je poznata prije svega po svome glumačkom talentu, ali i zbog svoje neviđene ljepote, pa je svojevremeno zavela i velikoga Mimu Karadžića u seriji ”Budva na pjenu od mora”. I mada su joj svi predviđali da će napraviti veliku karijeru na ovim našim balkanskim prostorima, ona je ipak donijela odluku da spakuje kofere i da zajedno sa svojim suprugom odseli u Ameriku. Ona je u Srbiji postala poznata po svojoj veoma zapaženoj ulozi u seriji ”Budva na pjenu od mora” u kojoj je tumačila lik Mile Kovač, koja je u seriji bila ljubavnica lika kojeg je igrao Mima Karadžić. Međutim, zadnje tri godine ona živi u Americi, u Santa Barbari, i to sa čovjekom svoga života.

Leona za Santa Barbaru kaže da je to mjesto u kojem ima zaista mnogo kulturnih dešavanja, pa tako ona i suprug stalno idu u kino, na koncerte u muzeje, a vikende dosta često provode na plaži, te se odmaraju, tako da im je svaki dan drugačiji i za ove tri godine nije imala dva ista dana, te joj je drago da nije upala u neku rutinu od života.

Otkrila je i da je prošle godine počela da predaje glumu studentima u Santa Barbari i da ju je tada kontaktirao jedan profesor kojeg poznaje već neko vrijeme, a koji je na fakultetu predavao isti predmet za kojeg je bila otvorena još jedna pozicija. Ponuda ju je zaintrigirala, pa je odlučila da aplicira na poziciju mada se nije previše nadala. Stoga je skupila sve dokumente, predala ih na fakultet, a na odluku je čekala skoro tri mjeseca i sada je profesorica glume.

 

 

Oglasi – Advertisement