LJUBAVNI TROUGAO Kemiš u otvorenom pismu PRIZNAO SA KIM GA JE VARALA VESNA ZMIJANAC, JEDAN POZNAT HARMONIKAŠ SE POMINJE

0

Poznato je svima da je pjevačica Vesna Zmijanac , tokom osamdesetig godina prošlog vijeka , bila u braku sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom , ali su se ubrzo razveli , a kako su mediji pisali , razlog njihovog razvoda je navodno bila prevara.

 

Kemiš je tada 1987.godine , u otvorenom pismu za medije otkrio , kako je razlog njihovog razvoda , ljubavna romanska , koju je Vesna imala sa Bosancem. Kemiš je tada otkrio da je Dragan Stojković Bosanac , bio njihov kućni prijatelj , i Kemišov dugogodišnji saradnik  , te da nije ni slutio da bi Vesna i Bosanac tako nešto napravili.

Nakon te romanse , Kemiš se iselio iz njihovog zajedničkog stana , a kada se nakon nekoliko dana vratio po stvari , tamo je zatekao  Vladu Jovanovića , sa Vesnom Zmijanac. Poznato je da je ona kasnije rodila s njim kćerku Nikoliju. Kemiš se potom oženio sa Zoricom Brunclik. Mada se pričalo kako je Zorica otela muža Vesni , poznata pjevačica Nada Topčagić demantovala je to , te izjavila da su oni već bili rastavljeni.