LJUBAVNI JADI VUČIĆEVOG DVOJNIKA: Ispovest mladog Borne koji neverovatno liči na predsednika Srbije (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

LJUBAVNI JADI VUČIĆEVOG DVOJNIKA: Ispovest mladog Borne koji neverovatno liči na predsednika Srbije (FOTO)

U samo tri sata je uspio da skupi 3 hiljade pratioca na društvenoj mreži Instagram, a broj mu iz dana u dan sve više raste. Borna (29) je već poslije prve objave na društvenoj mreži postao pravi viralni hit. Nemoguće je a da ne primjetite koliko svojim likom podsjeća na predsjednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića. Trenutno živi u opštini Križ, ali je zbog posla u Zagrebu gdje radi kao programer. Njegovi pratitelji su se složili da izgleda kao Vučićev dvojnik, a nije im dugo trebalo da čitavu situaciju pretvore u šalu sa komentarima ispod fotografija koje je objavio.
 
 
 “Gospodine predjesjedniče, želim u vašu stranku. Za tebe bih glasala” šalili su se prijatelji sa Bornom. Drugi su mu pak poručili kako ne mogu da vjeruju kako je moguća tolika sličnost. Dodatni “začin” dali su tamna kosa i naočale. Posebno je zainteresovao javnost svojom posljednjom objavom, kada se fotografisao u crnom odijelu, au čijem je opisu napisao “Pripreme za izbore”. Ostatak teksta možete da pročitate ovdje.
 

Oglasi – Advertisement