Ljuba Aličić ponizio takmičarku Granda – ona mu uzvratila brutalnim odgovorom poslije koje niko nije progovorio

0
49

Jedna takmičarka iz BiH dobila šansu, koja dolazi iz jednog mjesta koje se zove Živinice, a koje se nalazi pored tuzle. Ona je dobila priliku da se predstavi žiriju iz Granda sa svojim pjesmama, ali ona opet nije prošla dalje.

Njeno ime je Zijada Mujić, a nakon ovoga se sigurno velika prašina podigla, tačnije nakon njenog nastupa. Ona nije mogla šutiti na komentare žirija, a onda je ona odlučila da kaže cijelo svoje mišljenje.

To što je ona rekla se nimalo nije svidilo Ljubi Aličiću koji je tada bio tajanstveni član žirija, a ona se našla uvrijeđenom kada je svoje mišljenje rekao Ljuba, pa zbog toga je ondlučila da mu odgovori sa jednom porukom.

Njoj je Ljuba rekao kako ona zapravo loše pjeva, a da stvarno više nema svrhe da se ponovo prijavi na takmičenje, na šta Zijada nije htjela ostati dužna, pa je tako odlučila da mu kaže šta to ona misli i da će ona uspjeti.

Jelena Karleuša ju je podržala u tome što je bilo zaista neočekivano. Zaijada je napisala jedan status koji je podigao veliku buru komentare, a ona je zapravo otkrila mnoge detalje u vezi Ljube Aličića.

Ona je rekla kako uopšte nije očekivala da ju on pljuje na ovakav način, a od svih njih koji su bili tu je to očekivala, ali ne od njega. Ona je sama svjesna toga da nije baš dobro otpjevala i tako su i u Grandu rekli.

Ona cijeni Mariju stvarno kao pjevača, a nije joj bilo žao niti radi jednog komentara koje je dobila od žirija, ali je ona rekla kako je Ljuba Aličić grozan čovjek koji je pokušao da ju na nepoznat način uništi.