LIDIJA JE NAJBOGATIJA SRPKINJA, EVO U KAKVOM LUKSUZU ŽIVI: Kuhinja i kupatilo će vas raspametiti

0

Jedna od defiitivno najljepših glumica u našem regionu je Lidija Vukčević. A svojim izgledm i danas sve oduševljava. Glumica , nerijetko sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram dijeli trenutke iz svog svakodnevnog života , a sada je sa njima podijelila kako izgleda njen dom.

Lidija je jedan izvjestan period posvetila preuređivanju i renoviranju svog stana na Bežanijskoj kosi , a rezultati koji se mogu vidjeti na fotografijama oduševili su sve njene pratioce. Naime , Lidija je okrečila i  preuredila stan. Svaki detalj je sa ukusom i na svom mjestu , dominiraju pastelne boje i raskošni kamin , a očigledno je da je glumica dosta vremena posvetila uređenju svog životnog prostora.

Glumica je nedavno uslikala svoje kupatilo , i istakla da je to mjesto gdje ona provodi najviše vremena te da voli da joj u njemu bude udobno . i mnogo polaže na izgled , kao i na kvalitet. Pored kupatila uslikala je i kuhinju. U kuhinji dominira bijela boja kuhinjskih elemenata , dok su namirnice svuda po policama , baš kao i voće i cvijeće.