Liče kao jaje jajetu, evo ko je brat Ane Brnabić: Objavljena njegova slika, kad ga vidite nećete vjerovati SVOJIM OČIMA!

0

Tokom obilaska poznatih manastira na jugu Srbije, novinari su slučajno na istom mjestu zatekli i premijerku Srbije Anu Brnabić koja je u pratnji ujaka i majke posjetila crkvu Svete Petke koja se nalazi u Babušnici. Tu ih je dočekao sveštenik Smiljić koje je nakon toga ministarku sproveo da pogleda manastir a onda joj je ispričao čitav istorijat ove građevine te šta on predstavlja za čitavu tu regiju. Trenutna premijerka Srbije, Ana Brnabić je rođena 1975 godine u Beogradu.

Njen djed sa očeve strane koji se zove Anton Brnabić je bio vojno lice. Rođen je u Staroj Baškoj na ostrvu Krku u Hrvatskoj. Borio se na strani partizana u Drugom svjetskom ratu, nakon čega je dobio čin potpukovnika. Po svojoj nacionalnosti je bio Hrvat, a njena baka sa očeve strane Milica Brnabić je porijeklom iz Gorobilja, koje se nalazi nedaleko od Požege. Baka i djed sa majčine strane su iz Babušnice, odnosno općine na jugoistoku Srbije. Kada su njeni roditelji u pitanju, otac premijerke, Zoran je rođen 1950. godine, u Užicu u Srbiji. završio je Elektrotehnički fakultet u Beogradu.

Nakon studija se oženio za Ružicu i ostao da živi u glavnom gradu Srbije. Ružica je po svojoj struci inžinjer građevinarstva, i trenutno živi u beogradskom naselju Palilula. Zoran je preminuo jako mlad. Ana ima i starijeg brata Igora kojie je strenutno direktor kompanije „Asseco SEE“. Veliki broj ljudi kaže kako premijerka i njen brat liče kao jaje jajetu, ali mi ne znamo da li bi se složili sa time.