Lepa OTVORENO o intimnim stvarima: Otkrila koju pozu obožava, a koja joj je najgora – DA LI JE MOGUĆE? – Kreacije Portal
Najnovije Novo

Lepa OTVORENO o intimnim stvarima: Otkrila koju pozu obožava, a koja joj je najgora – DA LI JE MOGUĆE?

 

Sasvim smo sigurni da ne postoji osoba koja ne zna ko je Lepa Lukić, naročito ove starije generacije, dok ovi mlađi je mogu pamtiti po tome što je učesnik raznih rijalitija.

Ona je zasigurno jedna jako poznata pjevačica, ali isto tako možda i najstarija pjevačica na ovim prostorima.

Doduše nje, nešto u posljenjdih nekoliko godina nema na muzičkoj sceni, ona je poznata kao što smo to već rekli u gornjem dijelu članka po tome da je bila učensik mnogih rijalitija.

Ono što je sigurno jeste da je njeno pojavljivanje u emisiji ovakvog tipa mnoge iznenadilo, a možda i šokiralo jer svi smatraju da njenim godinama baš i ne priliči uščeće u ovakvim emsijia,
Kako god da okrenemo gledaoci su se navikli na to da je ona tu.

Međutim, ukoliko se neki pitaju zbog čega je ona postala učesnik ovakvih emisija, veliki broj ljudi smatra kako je to zbog novca koji je Lepa zaradila u svojoj veoma plodonosnoj karijere.

Ali, na sceni se priča da je Lepa kako je zaradila taj novac tako ga i trošila na kocki, ali to nikada nije htjela da prizna niti da priča o tome.

Ona u tome nije samo izgubila svoj novac nego je i ljudima ostala dužna, a svi smatraju da je samo učešće u rijalitiju bila njena slamka spasa.
Prema pisanju medija, ona je sa produkcijom potpisala takav ugovor da njoj novac od honorara ne ide nego lljudima kojima je ona dužna.

Bilo kako bilo ona je jedna veoma interesantna osoba kojia je u rijalitiju vrlo često znala da izjavi neke stvari koje su mnoge nasmijale, a jednom prilikom je čak i pričala o tome kako je dok je bila u cvijetu mladosti bila baš aktivna u vođenju ljubavi, a prema njenim riječima najgora poza joj je bila ona kada se nalazi dole, a na njoj nema nikoga.

Kako vi ovo komentarišete?

Oglasi – Advertisement