Lepa Brena se u kupaćem kostimu pojavila kod hirurga: Prvo ju je udario dva puta po stražnjici, a onda joj je rekao ovo- Pjevačica morala da ispriča svima (FOTO)

0

Ovih dana je popularna pjevačica Lepa Brena boravila malo u Hrvatskoj pa je tamošnjim novinarima ispričala neke priče i iskustva koja je vežu uz Hrvatsku, pa se tako i prisjetila jednoga događaja koji se desio na snimanju njenoga filma ”Hajde da se volimo”, a koji će joj, kako je i sama rekla, ostati zauvijek urezan u njeno pamćenje, a priču vam prenosimo u cijelosti

” Na ostrvu Lopud preko puta Dubrovnika snimali smo drugi dio filma i svaki dan ustajali u šest. Jedno jutro sam kasnila i brzo silazila niz stepenice, a kako sam bila u visokim štiklama, odlomile su mi se, a ja pala baš na onaj dio tijela koji gubi časno ime. Potom sam osjetila bol u bedrima i shvatila da mi se štikla zabola u meso blizu kuka. Izvadila sam je i uspjela da dođem do ekipe. Hitno su me gliserom prevezli u dubrovačku bolnicu. Možete zamisliti scenu kako dolazim na hirurgiju u kupaćem kostimu ogrnuta ogrtačem i s krvavom ranom na bedrima. Kad je stigao, glavni hirurg, samo mi je rekao: “O, dobro došla Lepa Breno, da vidimo kakav to problem imate?” Dobila sam injekciju protiv tetanusa i onda je krenulo ušivanje. Međutim prije toga me tri puta udario po zadnjici i rekao da će sve biti kao bombona (smijeh). Snimanje smo nastavili nakon dva dana, a ova scena iz bolnice mi je i danas presmiješna i simpatična” – ispričala je Lepa Brena za “Slobodnu Dalmaciju”.

Poslije toga je Brena novinarima rekla kako će im ispričati i jednu priču koja je vezana za njenog oca Abida koji je stalno bio u strahu da se Brena nikada neće udati jer je puno radila i nije stajala, i kako Brena kaže, nema pojma koliko je i bio u pravu, jer je bila blizu toga da se nikada ne uda, pa je dalje novinarima rekla ovo:

” Razmišljala sam, ako se desi desi, tu se ne može ništa na silu i bez ljubavi. Kad me tata pitao imam li kakvog momka i čime se bavi – imala sam tada 27 godina – kao iz topa sam odgovorila da igra tenis! A on će na to: Auuuuu, ti pjevaš, on igra tenis, od čega vi mislite da živite?Kada su ga roditelji upoznali jako su ga zavoljeli, cijenili i poštovali. Prvi su shvatili šta znači imati u porodici nekoga ko se bavi sportom”