LEPA BRENA NIKADA NEĆE PRIZNATI DA JE BILA U VEZI SA OVIM NAŠIM POZNATIM MUZIČAREM- Viđali su se tajno, NA JAHTI- OBASIPAO JU JE POKLONIMA (FOTO)

0

Lepa Brena je tokom svoje karijere, sve do udaje za Bobu Živojinovića, često poevzivana sa nekim drugim, poznatim muškarcima. Tako je ostala velika misterija da li su dvije najveće zvijezde Jugoslavije u to vrijeme, Lepa Brena i Goran Bregović bili u nekoj tajnoj, emotivnoj vezi

Poznato je da su oboje svoj privatni život strogo čuvali od očiju javnosti. Ipak, u novinama su se svako malo pojavljivale neke njihove zajedničke fotografije. Tako je jedan zagrebački medij prošle godine došao u posjed jedne fotografije koja je snimljena u ljeto 1984. godine. Fotografija je nastala na jednom malom ostrvu Šćedro, pored Hvara. oboje su nasmijani i opušteni. Kako su tada neki svjedoci pričali, sa tim brodom su njih dvoje kasnije došli do jednog pustog ostrva, a njene komšije iz Novog Sada u kojemu je Brena u tom periodu živjela su govorili kako su u to vrijeme veoma često kod Brene viđali muškarca koji je ličio na Bregovića, te da je stalno dolazio kod nje sa rukama prepunih cvijeća i poklona.

Šta je bilo, bilo je, ako je uopšte bilo. Njih su dvoje danas u korektnim odnosima. Brena je u braku sa Bobom sa kojim ima dva sina, dok je Brega svoje sudbonosno DA rekao Dženanj Sudžuki sa kojom je već dugo u braku i sa kojom ima tri kćerke.